Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce paprykowej z ziołami

Nasze produkty

twarog-poltlusty-klinek posypka paprykowa

Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce paprykowej z ziołami

Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:

  • paprykowej z ziołami.

Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g

Trwałość: 14 dni

Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (bazylia, rozmaryn, majeranek, cząber, oregano, tymianek, estragon, papryka czerwona i zielona, czosnek).

Wartość odżywcza 100 g produktu

 Wartość energetyczna

 549 kJ / 130 kcal

Tłuszcz

 4,0 g

 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone

 2,7 g

 Węglowodany

 5,0 g

 – w tym cukry

 3,7 g

 Białko

 18,6 g

 Sól

 0,1 g