Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce pomidorowej z bazylią

Nasze produkty

klinek_posypka_pomidorowa

Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce pomidorowej z bazylią

Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:

  • pomidorowej z bazylią.

Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g

Trwałość: 14 dni

Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (pomidory grysowane, czosnek, chilli grys, papryka słodka grys, bazylia, oregano )

Wartość odżywcza 100 g produktu

 Wartość energetyczna

 551 kJ / 130 kcal

 Tłuszcz

 4,0 g

 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone

 2,7 g

Węglowodany

 5,1 g

 – w tym cukry

 4,1 g

 Białko

 18,6 g

 Sól

 0,3 g