Twaróg półtłusty z Krośniewic
Nasze produkty
Twaróg półtłusty z Krośniewic
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej, może również zostać poddany procesowi mielenia.
Opakowanie jednostkowe: kostka pakowana w arkusz Eko lub arkusz Eko+folia
- duża ok. 1 kg
- mała ok. 0,5 kg
Trwałość:
- 10 dni w arkuszu Eko
- 15 dni w arkuszu Eko+folia
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
Wartość odżywcza 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
529 kJ / 126 kcal |
Tłuszcz |
4,0 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,79 g |
Węglowodany |
3,7 g |
– w tym cukry |
3,2 g |
Białko |
18,7 g |
Sól |
0,1 g |