Twaróg półtłusty z Krośniewic

Nasze produkty

twarog-poltlusty-z-krosniewic

Twaróg półtłusty z Krośniewic

Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej, może również zostać poddany procesowi mielenia.

Opakowanie jednostkowe: kostka pakowana w arkusz Eko lub arkusz Eko+folia

  • duża ok. 1 kg
  • mała ok. 0,5 kg

Trwałość:

  • 10 dni w arkuszu Eko
  • 15 dni w arkuszu Eko+folia

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Wartość odżywcza 100 g produktu

 Wartość energetyczna

 529 kJ / 126 kcal

 Tłuszcz

 4,0 g

 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone

 2,79 g

 Węglowodany

 3,7 g

 – w tym cukry

 3,2 g

 Białko

 18,7 g

 Sól

 0,1 g