Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej

Nasze produkty

klinek_posypka_czosnkowa_nowy

Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej

Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:

  • czosnkowo- koperkowej.

Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g

Trwałość: 14 dni

Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (czosnek, koper igły, cebula, natka pietruszki, sól, cukier, pieprz czarny, ekstrakt kopru, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).

Wartość odżywcza 100 g produktu

 Wartość energetyczna

 542 kJ / 129 kcal

 Tłuszcz

 3,9 g

 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone

 2,7 g

Węglowodany

 5 g

 – w tym cukry

 3,8 g

 Białko

 18,4 g

 Sól

 0,1 g