Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej
Nasze produkty
Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:
- czosnkowo- koperkowej.
Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g
Trwałość: 14 dni
Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (czosnek, koper igły, cebula, natka pietruszki, sól, cukier, pieprz czarny, ekstrakt kopru, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).
Wartość odżywcza 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
542 kJ / 129 kcal |
Tłuszcz |
3,9 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,7 g |
Węglowodany |
5 g |
– w tym cukry |
3,8 g |
Białko |
18,4 g |
Sól |
0,1 g |