Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej
Nasze produkty
	Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce czosnkowo-koperkowej
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:
- czosnkowo- koperkowej.
 
Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g
Trwałość: 14 dni
Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (czosnek, koper igły, cebula, natka pietruszki, sól, cukier, pieprz czarny, ekstrakt kopru, regulator kwasowości: kwas cytrynowy).
| 
 Wartość odżywcza 100 g produktu  | 
|
| 
 Wartość energetyczna  | 
542 kJ / 129 kcal | 
| 
 Tłuszcz  | 
3,9 g | 
| 
 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone  | 
2,7 g | 
| 
 Węglowodany  | 
5 g | 
| 
 – w tym cukry  | 
3,8 g | 
| 
 Białko  | 
18,4 g | 
| 
 Sól  | 
0,1 g | 
														