Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce paprykowej z ziołami
Nasze produkty
Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce paprykowej z ziołami
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:
- paprykowej z ziołami.
Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g
Trwałość: 14 dni
Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (bazylia, rozmaryn, majeranek, cząber, oregano, tymianek, estragon, papryka czerwona i zielona, czosnek).
Wartość odżywcza 100 g produktu |
|
Wartość energetyczna |
549 kJ / 130 kcal |
Tłuszcz |
4,0 g |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
2,7 g |
Węglowodany |
5,0 g |
– w tym cukry |
3,7 g |
Białko |
18,6 g |
Sól |
0,1 g |