Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce pomidorowej z bazylią
Nasze produkty
	Twaróg półtłusty Klinek z Krośniewic w posypce pomidorowej z bazylią
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej w posypce przypraw:
- pomidorowej z bazylią.
 
Opakowanie jednostkowe: kostka nieregularna 200 – 350 g
Trwałość: 14 dni
Składniki: mleko, kultury bakterii fermentacji mlekowej, mieszanka naturalnych suszonych przypraw i ziół (pomidory grysowane, czosnek, chilli grys, papryka słodka grys, bazylia, oregano )
| 
 Wartość odżywcza 100 g produktu  | 
|
| 
 Wartość energetyczna  | 
551 kJ / 130 kcal | 
| 
 Tłuszcz  | 
4,0 g | 
| 
 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone  | 
2,7 g | 
| 
 Węglowodany  | 
5,1 g | 
| 
 – w tym cukry  | 
4,1 g | 
| 
 Białko  | 
18,6 g | 
| 
 Sól  | 
0,3 g | 
														