Twaróg półtłusty mielony
Produkty Horeca
	Twaróg półtłusty mielony
Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej, poddany procesowi mielenia.
Opakowanie jednostkowe: worki foliowe do pakowania próżniowego
- małe do 1,5 kg
 - duże 5 -10 kg
 
Trwałość: 10 dni
Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.
| 
 Wartość odżywcza 100 g produktu  | 
|
| 
 Wartość energetyczna  | 
529 kJ / 126 kcal | 
| 
 Tłuszcz  | 
4,0 g | 
| 
 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone  | 
2,79 g | 
| 
 Węglowodany  | 
3,7 g | 
| 
 – w tym cukry  | 
3,2 g | 
| 
 Białko  | 
18,7 g | 
| 
 Sól  | 
0,1 g | 
														