Twaróg półtłusty mielony

Produkty Horeca

twarog-mielony

Twaróg półtłusty mielony

Wyprodukowany z mleka pasteryzowanego przez odpowiednią obróbkę skrzepu uzyskanego przez dodatek kultur bakterii fermentacji mlekowej, poddany procesowi mielenia.

Opakowanie jednostkowe: worki foliowe do pakowania próżniowego

  • małe do 1,5 kg
  • duże 5 -10 kg

Trwałość: 10 dni

Składniki: mleko pasteryzowane, kultury bakterii fermentacji mlekowej.

Wartość odżywcza 100 g produktu

 Wartość energetyczna

 529 kJ / 126 kcal

 Tłuszcz

 4,0 g

 – w tym kwasy tłuszczowe nasycone

 2,79 g

 Węglowodany

 3,7 g

 – w tym cukry

 3,2 g

 Białko

 18,7 g

 Sól

 0,1 g