Wyroby - Robico

1. Zimne Mleko o zawartości 2% i 3.2% tłuszczu

Mleko poddane procesowi mikrofiltracji tj. naturalnej metodzie oczyszczania przy zastosowaniu ceramicznych membran, a następnie działaniu najniższej dopuszczalnej temperatury pasteryzacji. Ten sposób produkcji pozwala zachować wszystkie walory smakowe i odżywcze mleka.

Opakowaniem Zimnego Mleka jest szklana butelka.

2. Kefir ROBICO i Kefir ROBICO rodzinny

Kefir ROBICO to napój fermentowany otrzymywany metodą termostatową z zastosowaniem czystych kultur kefirowych o specjalnie dobranym składzie. Proces dojrzewania tego kefiru odbywa się oddzielnie w każdej butelce.

Pakowany jest w butelki z tworzywa HDPE 250 g i 400 g, a kefir ROBICO rodzinny w butelki HDPE 900 g.

3. Maślanka naturalna ROBICO

Maślanka naturalna ROBICO jest napojem fermentowanym wyprodukowanym z mleka pasteryzowanego o określonej zawartości tłuszczu ukwaszonego przez dodanie bakterii kultury maślankowej.

Opakowaniem są butelki z tworzywa HDPE 400 g i 900 g.